VERZENDEN

Bij bestellingen worden de volgende verzendkosten berekend: €6,95 in Nederland (tot bestelling van 50,00 EURO) en €8,95 in België. Wij versturen de bestellingen met DHL en alle bestellingen worden voorzien van een trackingnummer.

LEVERTIJD

Wij doen elke dag ons uiterste best om uw bestelling dezelfde dag nog te versturen, mits voor 12.00 besteld en de bestelde artikelen voorradig zijn. Uw zending wordt normaal gesproken binnen 1 à 2 werkdagen door DHL bij u bezorgd. Wegens enorme drukte bij ons en bij DHL kan hier enige vertraging oplopen. Wij hopen hierbij op uw begrip.

RETOURNEREN

U kunt uw aankopen binnen 14 dagen retourneren. Deze termijn gaat in vanaf de dag waarop u het product ontvangen heeft.

Wanneer u een artikel wilt retourneren, dient u een email naar info@mondkapjes-zeeland.nl te sturen met vermelding van uw volledige naam en het bestelnummer. Na ontvangst en controle op volledigheid van de geretourneerde artikelen ontvangt u het volledige aankoopbedrag binnen 7 werkdagen teruggestort op uw rekening.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn producten die voor hygiënische doeleinden gebruikt worden of waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. Bij vragen m.b.t. tot retourneren kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie onze contact pagina voor onze contactgegevens.

Retouradres:

Mondkapjes-zeeland.nl

Drieschouwen Zuid 31
4571 RV Axel
Nederland